Özel Levent Hastanesi’nde 14 Kasım Dünya Diyabet Günü

Özel Levent Hastanesi olarak 14 Kasım Dünya Diyabet Günü’nde diyabete karşı farkındalık oluşturmak, misafirlerimizi diyabet ile ilgili detaylı olarak bilgilendirmek amacıyla misafirlerimizin açlık kan şekeri ölçümünü gerçekleştirdik. Uzman hekimlerimizin de katılımıyla gerçekleştirdiğimiz ölçümlerde değerleri yüksek çıkan misafirlerimiz dahiliye uzmanları tarafından değerlendirmeye alındı.

Sağlığı ciddi ölçüde tehdit eden diyabet hastalığı için diğer tüm hastalıklarda da olduğu gibi erken tanı çok önemlidir. Teşhis ve tedavi için açlık kan şekeri ölçümü yaparak halkımızla birlikte önemli bir adım attığımız bu etkinlik ile diyabete karşı alınması gereken önlemler, diyabet risk grubu, diyabet belirtileri ve tedavilerle ilgili halkımızı bilgilendirmeyi ve diyabet konusunda farkındalık oluşturmayı amaçladık.

Yaralarınız yavaş iyileşiyor, tansiyonunuz sıklıkla yükseliyor, sık sık idrara çıkıyorsanız, bulanık görme, aşırı halsizlik, sürekli acıkma ve susama gibi problemler yaşıyorsanız diyabet hastalığı ile karşı karşıya olabilirsiniz. Zaman kaybetmeden muayene olup, şeker ölçümlerinizi yaptırın, sağlığınızı riske atmayın.

15 Kasım 2018