Karne Tatiline Özel Geniz Eti ve Bademcik Ameliyatı Kampanyası

Geniz eti,iltihaplanma ya da büyümeye bağlı olarak önemli sağlık sorunlarına yol açabilmektedir. Geniz eti enfeksiyonu sık sık tekrarlandığında çocukların günlük yaşamını önemli ölçüde etkileyerek, sık sık ilaç kullanmasına sebep olmaktadır.

Çocuklarda burun tıkanıklığı ve gece horlamasının en sık nedenlerinden biri geniz eti ve bademcik problemleridir. Ayrıca geniz eti ve bademcik problemleri orta kulak hastalıklarına yol açarak  kısa vadeli veya kalıcı duyum azlıklarına ve kulak hastalıklarına sebep olabilir. Bunun dışında geçirilen sık bademcik ve geniz eti enfeksiyonları iştah azlığı, kilo azlığı ve gelişme geriliği, okul başarısındaki olumsuzluklar, tekrarlayan alt solunum yolu enfeksiyonlarına da zemin hazırlar. Çocuğunuzun bu tür problemleri olduğunu gözlemliyorsanız kulak burun boğaz uzmanınıza başvurabilir gereki tedaviyi alabilirsiniz.

Okulların sömestr tatiline girmesiyle çocuklarımız 15 gün boyunca rahat nefes alabilecekler. İkinci dönemi sağlıklı bir şekilde geçirmeleri için gerekli sağlık kontrollerini ihmal etmemeliyiz. Okul başarısını etkileyen burun tıkanıklığı, geniz eti ve bademcik problemleri için çocuk hastalarımızın geniz eti ve bademcik ameliyatını yapıyoruz.

Çocuklarımız bizim geleceğimizdir. Geleceğe güvenle bakabilmek ve sağlıklı ve başarılı nesiller yetiştirmek için Levent Hastanesi olarak biz hep yanınızdayız.

19 Ocak 2018